Αρχική > Παραπολιτικά > Πανελλήνια δημοσιότητα για το θέμα Μαυροπηγής – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου

Πανελλήνια δημοσιότητα για το θέμα Μαυροπηγής – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει το πρόβλημα των κατοίκων της Μαυροπηγής, που μετά από δικαστική απόφαση, η ΔΕΗ τους ζητά πίσω το 40% από τα ποσά που έλαβαν, για την απαλλοτρίωση του οικισμού.
Την εβδομάδα που πέρασε, το θέμα παρουσιάσθηκε από τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ των Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου.
Εκεί ο πρόεδρος της κοινότητας Βαγγέλης Καραγεωργίου τόνισε τα δίκαια των κατοίκων και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, που ξεκινούν, οι οποίες με την συμπαράσταση του Δήμου θα φθάσουν ως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Ειδικό αφιέρωμα για το θέμα της Μαυροπηγής είχε επίσης η Πανελλήνια Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, και άλλες ακόμη εφημερίδες, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ζήτημα κερδίζει μεγάλη δημοσιότητα και οι κάτοικοι είναι ανυποχώρητοι.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 16/6 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail   ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ανάσταση στους Ανάργυρους Αμυνταίου. Συμπληρωμένα 4 χρόνια μετά την κατολίσθηση, έρχεται επιτέλους η απαλλαγή από τον ...