Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Παναγιώτης Πλακεντάς (Δήμαρχος Εορδαίας) στον Viva.gr «Ειναι κρίμα να γυρισουμε πίσω»

Παναγιώτης Πλακεντάς (Δήμαρχος Εορδαίας) στον Viva.gr «Ειναι κρίμα να γυρισουμε πίσω»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Εορδαίας αναφέρθηκε, μιλώντας στον Viva Gr, και στην Αναστασία Κοτζακόλιου ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντίας.
» Φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις και αποφεύγουμε τον συνωστισμό. Σας παρακαλώ για την τήρηση των μέτρων» τόνισε στην έκκληση του στους δημότες ο Δήμαρχος Εορδαίας.
«Το ότι βγαίνουμε έξω δεν σημαίνει ότι χαλαρώνουμε. Απλά όταν βγαίνουμε έξω πρέπει να τηρούμε όλα τα μέτρα με μάσκα, αποστάσεις και να αποφεύγουμε στο συνωστισμό αν και αυτό δεν μπορεί να γίνεται όλη μέρα δυστυχώς. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση, προβληματισμός και ίσως περισσότερα νεύρα από ότι πρέπει αλλά δυστυχώς πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια ανοδική πορεία σε σχέση με τα κρούσματα ειδικά τις 4 τελευταίες μέρες και θα πρέπει να προσέξουμε πάρα, πάρα πολύ την εβδομάδα που έρχεται για να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες και κάνουμε πισωγύρισμα και πάμε πάλι σε σκληρά μέτρα όπως το προηγούμενο μεγάλο διάστημα» συμπλήρωσε ο κ. Πλακεντάς.
Ακούστε τη συζήτηση:

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...