Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Πάγωσε» η Κοζάνη λόγω βλάβης δύο μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Τι δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας (VIDEO)

«Πάγωσε» η Κοζάνη λόγω βλάβης δύο μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Τι δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Νέο πρόβλημα με την τροφοδοσία της τηλεθέρμανσης αντιμετώπισε η Κοζάνη το Σαββατοκύριακο, μετά από βλάβη δύο μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή.

Μέχρι να μπει μια μονάδα στο σύστημα η πόλη πέρασε 12 ώρες τουλάχιστον την Κυριακή χωρίς τηλεθέρμανση, ενώ το πρωί της Δευτέρας μια εκ των δύο μονάδων που είχε μπει στο σύστημα βγήκε πάλι εκτός, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καίει μεγάλες ποσότητες πετρελαίου, προκειμένου να καλύψει το κενό τροφοδοσίας.

«Δυστυχώς τα φαινόμενα αυτά το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά έντονα. Ένα πρόβλημα είναι μονάδες να μην μπαίνουν μέσα στο σύστημα, το  τελευταίο δίμηνο, με αποτέλεσμα να απευθυνόμαστε στην πολιτική ηγεσία για να μπουν στο σύστημα, δυστυχώς μας δείχνουν εικόνες από το μέλλον, εικόνες που απευχόμαστε και εργαζόμαστε να μην συμβούν στην πόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας, μιλώντας σχετικά, πριν την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, το απόγευμα της Δευτέρας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Υγειονομικό «ΟΧΙ» εφέτος στην Πτολεμαΐδα, ένεκα Κορωνοϊού!

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Παρά το διαφορετικό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 , λόγω των λαμβανομένων υγειονομικών ...