Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Π. Πλακεντάς κατά την έξοδο από την Εισαγγελία: «Έχουμε υποχρέωση και δώσαμε όρκο ως δημοτική αρχή- Σκοπός μας είναι να διερευνηθεί σε βάθος αν υπάρχουν ευθύνες και να αποδοθούν ανάλογα» (VIDEO)

Π. Πλακεντάς κατά την έξοδο από την Εισαγγελία: «Έχουμε υποχρέωση και δώσαμε όρκο ως δημοτική αρχή- Σκοπός μας είναι να διερευνηθεί σε βάθος αν υπάρχουν ευθύνες και να αποδοθούν ανάλογα» (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για υποχρέωση απέναντι στους πολίτες και τον όρκο που έχει δώσει η δημοτική αρχή, ώστε να διερευνηθούν σε βάθος οι ασυμφωνίες που προκύπτουν με τα κρούσματα στην περιοχή αλλά και την ανάγκη να υπάρξει απόδοση ευθυνών όπου χρειάζεται, έκανε λόγο στις δηλώσεις του, κατά την έξοδό του από την Εισαγγελία Κοζάνης, όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

«Βρεθήκαμε σήμερα μαζί με του νομικούς εκπροσώπους του Δήμου, τον γ.γ. και τον νομικό σύμβουλο στην Εισαγγελία, προκειμένου να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά διερεύνησης όλων αυτών που γίναμε μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες, αλλά εδώ και πάρα πολύ καιρό, σχετικά με τα κρούσματα και την ασυμφωνία που υπάρχει σχετικά με αυτά για τα οποία ενημερωνόμασταν εμείς και σε αυτά που ανακοινώνονταν από μεριάς της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ. Η ενέργεια αυτή έχει να κάνει με την υποχρέωση και τον όρκο τον οποίο δώσαμε ως δήμος και δημοτική αρχή, προκειμένου, σκοπός μας είναι, να διερευνηθεί σε βάθος εάν υπάρχουν ευθύνες, ποιοί τις κατέχουν αυτές τις ευθύνες και να αποδοθούν ανάλογα, οριζόντια, δεξιά, αριστερά, όπου χρειάζεται», είπε αρχικά.

Ο κ. Πλακεντάς είπε ότι υπάρχουν μια σειρά από αναπάντητα ερωτηματικά, λέγοντας πως «δεν είμαστε υγειονομικοί ούτε και ντεντέκτιβ αστυνομικοί προκειμένου να ψάξουμε να βρούμε αυτά τα ερωτήματα, απευθυνθήκαμε στην αρμόδια υπηρεσία, στον θεσμό του κράτους, στη δικαιοσύνη προκειμένου να γίνει αυτό. Ώστε τόσο οι πολίτες του δήμου Εορδαίας – το όνομα του οποίου ενεπλάκη στη διαδικασία, όσο και η τοπική οικονομία είτε αυτό αφορά το λιανεμπόριο την κλειστή οικονομία, την εστίαση, τα κλειστά επαγγέλματα, είτε αυτό αφορά ακόμη ακόμη και τις ζωές των ανθρώπων, να πάρουν απαντήσεις μετά την έρευνα που θα κάνει ο Εισαγγελίας., ο οποίος μας άκουσα, καταθέσαμε το υπόμνημά μας κατέγραψε ότι θεώρησε χρήσιμα».

Επίσης, προσέθεσε πως «διαχρονικά, αύριο χθες και πάντα θα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, στους ανθρώπους που το απαρτίζουν, στη διοίκησή του γιατί θεωρούμε ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά» αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματος του Μποδοσάκειου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

142 αρνητικά και 3 θετικά rapid tests έδειξαν οι έλεγχοι στην κεντρική πλατεία Κοζάνης σήμερα Κυριακή 

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων #rapidtests για την #covid19 υποβλήθηκαν 145 πολίτες, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2021, στην ...