Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Π. Πλακεντάς για κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι, η ανηφόρα τώρα ξεκινάει. Το διάστημα που έρχεται είναι κρίσιμο» – Έκκληση για εφαρμογή των μέτρων σε επιχειρήσεις και από πολίτες

Π. Πλακεντάς για κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι, η ανηφόρα τώρα ξεκινάει. Το διάστημα που έρχεται είναι κρίσιμο» – Έκκληση για εφαρμογή των μέτρων σε επιχειρήσεις και από πολίτες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δημόσια έκκληση προς τους πολίτες να μείνουν σπίτι, εν μέσω της πανδημίας, τονίζοντας πως το διάστημα που έρχεται είναι κρίσιμο, απηύθυνε ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, τη στιγμή μάλιστα που η αγωνία του κόσμου αυξάνεται λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή της Εορδαίας.

Ειδικότερα, στο τέλος της συνέντευξης τύπου για την Πτολεμαΐδα 5, ο κ. Πλακεντάς έκανε δημόσια έκκληση στους ιδιοκτήτες διευθυντές ειδών σούπερ μάρκετ να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και προφύλαξης, λέγοντας πως: «Είναι παρότρυνση πολιτών να τηρούνται οι αποστάσεις στα ταμεία, να τηρούνται τα μέτρα και αυτό έχει να κάνει με την προστασία των εργαζόμενων και τους πολίτες».

Επίσης σημείωσε ότι υπάρχει αίτημα το σωματείο κομμωτών Πτολεμαΐδας ότι είναι σε αναστολή λειτουργίας και οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι απαράδεκτη και δεν μπορεί να συμβαίνει εν μέσω κρίσης, όπως μετέφερε σχετικά ο κ. Πλακεντάς.

Ακόμη, θέλοντας να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι, ανέφερε το εξής: «Θέλω, κλείνοντας, να στείλουμε από κοινού μήνυμα για εφαρμογή των μέτρων. Μένουμε σπίτι, η ανηφόρα τώρα ξεκινάει. Το διάστημα που έρχεται είναι κρίσιμο. Καταλαβαίνω ότι η υπομονή όλων δοκιμάζεται, μείνετε στο σπίτι, προφυλαχθείτε, ειδικά οι ευπαθείς ομάδες».

Σε ό,τι αφορά τη λαϊκή αγορά στην Πτολεμαΐδα, απάντησε πως ισχύει ό,τι ξέρουμε, με τον δήμαρχο να εκφράζει την προσωπική του άποψη ότι οι λαϊκές έπρεπε να έχουν κλείσει. Παρόλα αυτά θα ισχύουν με τους γνωστούς περιορισμούς και δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό.

«Πέρα από τις εκκλήσεις, η αστυνόμευση ανήκει στην αστυνομία», ξεκαθάρισε ο κ. Πλακεντάς σε ό,τι αφορά την παρουσία του κόσμου στο κανάλι της Πτολεμαΐδας.

Σε ερώτηση σε συνέχεια του περιφερειακού συμβουλίου που ζήτησε από δημάρχους να εισηγηθούν αν χρειάζεται κήρυξη έκτακτης ανάγκης στους δήμους τους, ο κ. Πλακεντάς απάντησε πως: «Εάν και εφόσον εκτιμηθεί με βάση τα δεδομένα , θα υπάρξει και η αντίστοιχη ενημέρωση».

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team