Αρχική > Αθλητικά > Π. Καπετάνος «Αν σας πω την πρόταση που μας έφερε η Α.Ε.Π. και το όνομα που έπεσε στο τραπέζι πραγματικά θα γελάει όλη η Κοζάνη»

Π. Καπετάνος «Αν σας πω την πρόταση που μας έφερε η Α.Ε.Π. και το όνομα που έπεσε στο τραπέζι πραγματικά θα γελάει όλη η Κοζάνη»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Μιλώντας για το θέμα της συγχώνευσης με την Α.Ε.Π. ο Παντελής Καπετάνος δήλωσε « έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους ανθρώπους των Καραγιαννίων οι οποίοι μας παρουσίασαν μια πρόταση για συνένωση. Καταρχάς δεν ήταν δική τους η απόφαση αλλά ρίξανε το μπαλάκι σε μας. Δεν θέλω βέβαια να βάλω τους ανθρώπους σε κόντρα. Είχαμε μια καλή συζήτηση και ήμασταν οι πρώτοι από τη πρώτη στιγμή που ήρθαμε εδώ που θέλουμε μια μεγάλη ομάδα αλλά δεν είχαμε στο μυαλό μας την ομάδα της Α.Ε.Π.

Θέλουμε να γίνει μια μεγάλη ομάδα στη περιοχή που να τη στηρίξει ο κόσμος και για αυτό ασχοληθήκαμε. Αλλά  αν σας πω τη πρόταση που μας έφεραν και το όνομα που έπεσε στο τραπέζι πραγματικά θα γελάει όλη η Κοζάνη. Δεν θέλω να το πω δεν θέλω να τους βάλω σε μπλεξίματα και απλά θέλω να πω και τους ενημέρωσα ότι καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη – αφού τους δώσω πρώτα συγχαρητήρια γιατί αυτό που πέτυχαν με τις 2 συνεχόμενες ανόδους είναι κάτι πολύ σημαντικό- για το βήμα παραπάνω είτε διοικητικά είτε οικονομικά, είτε γηπεδικά. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα οπότε αυτό που μου έκανε εντύπωση εμένα είναι ότι δεν περιμένανε τη πρόταση τη δική μας, βιάστηκαν να απαντήσουν και θέλω να πω ότι όσο ήμαστε εμείς στην ομάδα δεν πρόκειται να διαλύσουμε το σήμα και το όνομα της ομάδας και να παίξουμε με αυτό.

Έτσι θέλω να πω ότι μου έκανε όλο αυτό ότι μάλλον θέλανε να απορροφήσουν την ομάδα της Κοζάνης και μετά από 1-2 χρόνια να μην υπήρχε.

Καλό είναι να γίνει μια συνένωση αλλά να υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις οι οποίες δεν είναι ώρα να ειπωθούν. Γιατί όταν πας να κάνεις μια συνένωση μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να διαλύσεις και τις 2 ομάδες.

Δείτε τι δήλωσε ο Παντελής Καπετάνος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καλά νέα από τα rapid test που έγιναν χθες και σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Θετικά στοιχεία προέκυψαν από τα rapid test που έγιναν χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή ...