Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ούτε μια, ούτε δύο αλλά 91 κλοπές από καταστήματα super market, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κορινθίας είχε πραγματοποιήσει εγκληματική ομάδα. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 6 ατόμων  ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός ακόμα ατόμου-μέλους της ομάδας .Οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει προϊόντα αξίας άνω των 18.000 ευρώ

Ούτε μια, ούτε δύο αλλά 91 κλοπές από καταστήματα super market, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κορινθίας είχε πραγματοποιήσει εγκληματική ομάδα. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 6 ατόμων  ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ενός ακόμα ατόμου-μέλους της ομάδας .Οι ανωτέρω είχαν αφαιρέσει προϊόντα αξίας άνω των 18.000 ευρώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ενενήντα μία (91) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 09-10-2018 έως και 14-09-2020, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σε βάρος -6- αλλοδαπών, μελών της ομάδας και πιο συγκεκριμένα -5- γυναικών, ηλικίας από 23 έως 46 χρόνων και ενός 27χρονου, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία μίας ακόμα γυναίκας-μέλους της ομάδας.

Αναλυτικότερα, έπειτα από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, διαπιστώθηκε ότι, οι ανωτέρω συνενώθηκαν σε εγκληματική ομάδα, προβαίνοντας στη διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και ειδικότερα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και ιδίως φιάλες αλκοολούχων ποτών από καταστήματα super market, δρώντας κατ’ επάγγελμα, συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η αξία των αφαιρεθέντων προϊόντων κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα δράσης της εγκληματικής ομάδας, ξεπερνά το ποσό των 18.000 ευρώ.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...