Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Επιχειρήσεις > Όταν οι ζύμες εμπνέουν μικρούς καλλιτέχνες! – Η επίσκεψη μαθητών του 8ου Δημοτικού Κοζάνης στην Alfa Κουκουτάρης

Όταν οι ζύμες εμπνέουν μικρούς καλλιτέχνες! – Η επίσκεψη μαθητών του 8ου Δημοτικού Κοζάνης στην Alfa Κουκουτάρης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Έναν πολύ γλυκό και πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για να «ανταποδώσουν» τη φιλοξενία τους από το εργοστάσιο της alfa, που βρίσκεται στην πόλη. Αντλώντας έμπνευση από την ξενάγηση στους χώρους της υπερσύγχρονης μονάδας, «ζωγράφισαν» την εμπειρία τους και έστειλαν τα έργα τους στη διεύθυνση και τους εργαζόμενους, για να τους ευχαριστήσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η alfa ανοίγει τις πόρτες της σε νεαρές και νεαρούς –και όχι μόνο- εκπροσώπους των σχολείων της Κοζάνης και των γειτονικών περιοχών, προκειμένου να τους ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις της και να τους καλέσει να νιώσουν περήφανοι για μια ιστορική και, ταυτόχρονα, καινοτόμα βιομηχανική μονάδα που γεννήθηκε στον τόπο τους και τον τιμά με όσους τρόπους μπορεί.

Όπως διαπιστώνει κάποιος από τις, ενδεικτικές μόνο, φωτογραφίες των ζωγραφιών που φιλοτέχνησαν τα παιδιά, οι ευωδιές από τις φουρνισμένες ζύμες και τα εκλεκτά υλικά που συνθέτουν τις παραδοσιακές πίτες και τα άλλα προϊόντα της εταιρείας, λειτούργησαν ως καλλιτεχνικό… ελιξίριο, απογειώνοντας το ταλέντο των μικρών ζωγράφων!

Οποιοδήποτε σχολείο ή σχολή θέλει να γευτεί, κυριολεκτικά, τη φιλοξενία της αγαπημένης εταιρείας, μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του εργοστασίου στον αριθμό 24610 42103-4 και θα βρει την πόρτα της alfa, όπως πάντα, ανοιχτή!

 

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team