Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Oρκωμοσία της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Oρκωμοσία της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής κ. Συμεών Καραφόλας πραγματοποίησε την δεύτερη  ορκωμοσία στην Κοζάνη μετά και τη σύμπραξη των δύο Ιδρυμάτων, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, το πρωί της Τετάρτης 13-6-2019 στο Αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης, ενώ προηγήθηκαν προ ημερών  οι ορκωμοσίες του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου στην Καστοριά και Διοίκησης Επιχειρήσεων στα Γρεβενά.

Τους τίτλους σπουδών απένειμαν εκτός από τον Κοσμήτορα, ο Αντιπρύτανης του π. ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Καθηγητής κ. Αντώνιος Μπίσμπας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Παναγιώτης Σερδάρης,  ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Αστέριος Σόρμας και ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Ευάγγελος Σαπρίκης. Την κύρια ομιλία  πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Παναγιώτης Σερδάρης.

Η τελετή ολοκληρώθηκε σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης από τους γονείς και τους φίλους των αποφοίτων με την αναμνηστική φωτογραφία των αποφοίτων με τους καθηγητές τους και το καθιερωμένο «πέταγμα της σκούφιας τους».

 

Οι ευχές των φίλων και των συγγενών, γέμισαν  όπως πάντα τους διαδρόμους του Ιδρύματος.

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Πώς κατανέμονται τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με πληροφορίες τα σημερινά κρούσματα στη Δυτική Μακεδονία κατανέμονται ως εξής: 2 στο δήμο Κοζάνης, 2 ...