Αρχική > Slider > Ορκίζονται οι νέες δημοτικές αρχές στο Ν. Κοζάνης – Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη και του Π.Συμβουλίου

Ορκίζονται οι νέες δημοτικές αρχές στο Ν. Κοζάνης – Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη και του Π.Συμβουλίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πρόσω ολοταχώς για να αναλάβουν καθήκοντα βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και τα μέλη αυτών, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Επίσης και η νέα περιφερειακή αρχή Δυτικής Μακεδονίας. Οι περισσότερες τελετές ορκωμοσίας των νεοεκλεγέντων δημάρχων που θα αναλάβουν και επίσημα θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, έχουν οριστεί ήδη, ενώ για όλες έχουν «κλείσει» και οι σχετικές ημερομηνίες.

Στον Δήμο Εορδαίας ο Παναγιώτης Πλακεντάς και το νέο δημοτικό συμβούλιο θα ορκιστεί, κατά πληροφορίες, το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Στον Δήμο Κοζάνης ο νέος δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας επέλεξε την Αιανή, ως ιστορική έδρα του Δήμου, για να οριστεί ο ίδιος και το νέο δημοτικό συμβούλιο. Η ορκωμοσία θα γίνει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αιανής.

Την προσεχή Κυριακή 25 Αυγούστου θα ορκιστούν οι νέες δημοτικές αρχές σε Σέρβια και Βόιο, αντίστοιχα. Ειδικότερα, η ορκωμοσία του Χρήστου Ελευθερίου στα Σέρβια, αλλά και του νέου δημοτικού συμβουλίου, των προέδρων και των μελών των τοπικών συμβουλίων, θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Σερβίων, χοροστατούντος του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου. Η  τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Βοίου  Χρήστου Ζευκλή και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα  στο πολιτιστικό κέντρο «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη, στη Σιάτιστα.

Η τελετή ορκωµοσίας της ∆ηµοτικής Αρχής του ∆ήµου Bελβεντού και του δημάρχου Μανώλη Στεργίου, θα πραγµατοποιηθεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού «Κοίμησης της Θεοτόκου» Βελβεντού, την Παρασκευή 23 Αυγούστου και ώρα 20:30 μ.μ. χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 20:00 μ.μ. θα γίνει αγιασμός για το νέο Δήμο Βελβεντού (εντός του Ι. Ν.) και στις 20:30 μ.μ. θα γίνει η Τελετή ορκωμοσίας (στο προαύλιο του Ι.Ν.).

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στον Δήμο Αμυνταίου, της ΠΕ Φλώρινας, η ορκωμοσία του Άνθιμου Μπιτάκη θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 11.30 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και το νέο περιφερειακό συμβούλιο, θα ορκιστούν, κατά πληροφορίες, στις 31 Αυγούστου, στην αίθουσα της νέας βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη