Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Οριστική παραίτηση Ιωαννίδη από επικεφαλής της Κίνησης- Ο Χάρης Κουζιάκης αντικαταστάτης μέχρι το Σεπτέμβριο(;)

Οριστική παραίτηση Ιωαννίδη από επικεφαλής της Κίνησης- Ο Χάρης Κουζιάκης αντικαταστάτης μέχρι το Σεπτέμβριο(;)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής της Κίνησης «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις», ανακοίνωσε χθες στη δημοτική παράταξη της οποίας ηγήθηκε από το 2010 ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης.

Η ειλημμένη απόφαση, η οποία όμως εκκρεμούσε για περισσότερο από 12 μήνες, κυρίως για λόγους πανδημίας και αδυναμίας πραγματοποίησης διαδικασιών διαδοχής, τελικώς οριστικοποιήθηκε χθες, όταν ο Λευτέρης Ιωαννίδης ανακοίνωσε στα μέλη του συνδυασμού πως αποχωρεί.

Τα μέλη της παράταξης δεν αιφνιδιάστηκαν ούτε προσπάθησαν να πείσουν τον κ. Ιωαννίδη να αναβάλει εκ νέου την απόφασή του, καθώς από χθες τόσο το δημοσίευμα του «Π», όσο και αναφορές σε υπόλοιπα ΜΜΕ έκαναν απολύτως γνωστό το θέμα, με τον πρώην Δήμαρχο να προτιμά να οριστικοποιήσει επίσημα την απόφασή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνδυασμός δεν αποφάσισε την διαδοχή στη θέση του επικεφαλής, καθώς δεν υπήρχε απαρτία στη σύσκεψη, ενώ κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί πριν τη συνεδρίαση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Λευτέρη Ιωαννίδη.

Όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι ο Χάρης Κουζιάκης, με κανέναν άλλο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο να μην έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ πολύ δύσκολα η διαδικασία διαδοχής μέσω εκλογών θα πραγματοποιηθεί εντός Ιουνίου όπως έχει προταθεί από μέλη της Κίνησης.

Οι περισσότερες φωνές κάνουν λόγο για εκλογές με μεγάλη συμμετοχή και Γενική Συνέλευση με εγγραφή νέων μελών, το Σεπτέμβριο, όπου η Κίνηση θα αποφασίσει για νέα Συντονιστική Επιτροπή αλλά πάνω απ’ όλα για νέο επικεφαλής, με Χάρη Κουζιάκη και Παναγιώτη Δημόπουλο, να έχουν εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Μ. Μαστρανέστη (υπάλληλος ΔΟΥ Κοζάνης): «Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που έφυγε τόσο άδικα»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αισθάνομαι ικανοποιημένη από την απόφαση της δικαιοσύνης. Ελπίζω να είναι μια δικαίωση για την ψυχή του Πέτρου που ...