Αρχική > Slider > Οριστική εγκατάσταση της 2ης ΤΟΜΥ Δ. Εορδαίας επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου

Οριστική εγκατάσταση της 2ης ΤΟΜΥ Δ. Εορδαίας επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά της 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας Πτολεμαΐδας και πλέον από τις 17 Ιουλίου λειτουργεί σε νέα διεύθυνση, επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου 66, στην Πτολεμαΐδα, όπως είχε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ο «Π». Μέχρι πρότινος, η Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργούσε στον χώρο του Κέντρου Υγείας Πτολεμαΐδας. Από τη λειτουργία της Μονάδας Υγείας επωφελούνται στην ευρύτερη περιοχή, 5.500 εγγεγραμμένος πληθυσμός, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, μεταξύ άλλων και συνταγογραφήσεις φαρμάκων, παροχές παραπεμπτικών, παραπομπές για γιατρούς κ.α.
Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η 2η Τοπική Μονάδα Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ.) της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Δυτική Μακεδονία, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, από τις 17/7/2019 εγκαθίσταται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κτιρίου επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου 66, όπου πλέον θα παρέχει τις υπηρεσίες της προς τους πολίτες της πόλης.
Η Τ.ΟΜ.Υ. ξεκίνησε τη λειτουργία της από τις 14/5/2018 στον χώρο του Κέντρου Υγείας Πτολεμαΐδας , παρέχοντας προσωρινά εκεί της υπηρεσίες της.
Η Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργεί ως ομάδα οικογενειακής ιατρικής με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης παρέχοντας τις υπηρεσίες της δωρεάν. Οι γιατροί της ΤΟΜΥ είναι οικογενειακοί γιατροί των εγγεγραμμένων πολιτών, θα τους εξετάζουν δωρεάν, θα κρατούν ιατρικό φάκελο – ιστορικό, θα συνταγογραφούν, θα παραπέμπουν για εξετάσεις ή σε γιατρό ειδικότητας και θα υλοποιούν δράσεις στην κοινότητα (εμβολιασμούς κ.λπ.).
Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2463030006».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη