Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > ΟΝΝΕΔ ,το αύριο τώρα ! Γράφει ο Νικόλαος Πουλαράκης

ΟΝΝΕΔ ,το αύριο τώρα ! Γράφει ο Νικόλαος Πουλαράκης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με το πέρας του 12ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ και την εκλογή του νέου προέδρου της οργάνωσης Παύλου Μαρινάκη, καθώς της κεντρικής και πολιτικής επιτροπής η ΟΝΝΕΔ αλλάζει σελίδα. Σελίδα προσώπων ,σελίδα διεκδικήσεων με το βλέμμα στραμμένο στην παιδεία,στη διαφάνεια ,στην ανάπτυξη,στις δουλειές για όλους τους νέους ανθρώπους.

Η εποχή και τα πρόσωπα αλλάζουν αλλά οι βάσεις μας , τα ιδανικά μας ,τα πιστεύω μας είναι αδιαπραγμάτευτα γι” αυτό είμαστε η μαζικότερη πολιτική νεολαία που αντέχει στο χρόνο. Πιστεύουμε βαθύτατα στον πατριωτισμό ,στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της . Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες του Έθνους και την ιστορία της πατρίδος μας.

Προς αποφυγή ορισμένων «καλοθελητών» ,που θεωρούν την ΟΝΝΕΔ ως μια δεξαμενή εκλογικών μαχών ,το νούμερο εγγράφων στην πρόσφατη διαδικασία δεν είχε προηγούμενο , ρεκόρ μελών πανελλαδικά ,70.505 μέλη καθιστώντας την ΟΝΝΕΔ κάτι παραπάνω από μια απλή κομματική νεολαία. Τοπικά στο νομό Κοζάνης ο αριθμός των μελών αγγίζει τους 800 ,ρεκόρ και για την ΝΕ ΟΝΝΕΔ Κοζάνης. Όλη αυτή η διαδικασία μας έδωσε το μύνημα της ανανέωσης και την χαρά, νέα μέλη να δώσουν πνοή στην οργάνωση ,τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

Προσωπικά ,έιμαι μέλος της ΟΝΝΕΔ από το 2006 . Γνώρισα την οργάνωση και στα πάνω της και στα κάτω της, σταθήκαμε όρθιοι στα δύσκολα χρόνια του λαϊκισμού και του ψέματος, δώσαμε μάχες δύσκολες όλοι οι Οννεδίτες ,άλλες τις χάσαμε ,άλλες τις κερδίσαμε. Τώρα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί με έμπρακτη την ανανέωση και τη θέληση όλων αυτών των ανθρώπων ,παλιών και νέων μελών ,να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία .

Πουλαράκης Νικόλαος

Πρόεδρος Ν Ε ΟΝΝΕΔ Κοζάνης

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team