Αρχική > Προτάσεις > Omnia Forum 2018: Μια καινοτόμα εκδήλωση από την εταιρεία πληροφορικής ΟΜΝΙΑ I.K.E.

Omnia Forum 2018: Μια καινοτόμα εκδήλωση από την εταιρεία πληροφορικής ΟΜΝΙΑ I.K.E.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 το Omnia Forum Business Day 2018 στο ξενοδοχείο ΚΛΕΙΩ RESORT & SPA στο Αμύνταιο Φλώρινας.
Το Omnia Forum Business Day 2018 είναι η 1η ετήσια συνάντηση που διοργάνωσε η ΟΜΝΙΑ Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία προς τους πελάτες συμβολαίου.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν οι πελάτες το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, το φάσμα δραστηριοτήτων της, αλλά και τα επόμενα βήματα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Πέραν αυτού, έγινε αναφορά στα  θέματα ασφάλειας που πρέπει να έχουν υπ” όψιν τους οι επαγγελματίες, πόσο θωρακισμένες πρέπει να είναι οι επιχειρήσεις στον Νο 1 κίνδυνο του διαδικτύου (Ransomware) και τι πρέπει να γνωρίζουν οι χρήστες στην καθημερινή χρήση των Η/Υ. Προτάθηκαν μέθοδοι για την θωράκιση των δεδομένων, τα προσωπικά και εταιρικά αρχεία, ενώ έγινε λόγος για το πως θα εναρμονιστούν με την Ευρωπαϊκή οδηγία προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).
Η ΟΜΝΙΑ Ι.Κ.Ε. είναι εταιρεία παραγωγής & εμπορίας λογισμικού Η/Υ και παροχής υπηρεσιών μηχανογράφησης με έδρα την Πτολεμαΐδα. Στο διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της, βρίσκονται πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Δυτική Μακεδονία.

Info:

Π. Αδαμοπούλου 16 – Πτολεμαΐδα Τηλ. 2463055605

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team