Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στις 12 Απριλίου στην Κοζάνη – Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ

Ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στις 12 Απριλίου στην Κοζάνη – Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.04.2019: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ
«26 ΜΑΪΟΥ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ #ΓΙΑ_ΤΗ_ΝΙΚΗ» – ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ / ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, η Ν.Δ. συγκροτεί κλιμάκια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Χώρας, προκειμένου να γνωστοποιηθεί στους πολίτες με τον πλέον αναλυτικό τρόπο, το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, που έχει τον τίτλο «ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ».
Έτσι, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «26 ΜΑΪΟΥ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ #ΓΙΑ_ΤΗ_ΝΙΚΗ», Κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλή τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Βουλευτή Β’ Αθηνών, πρώην Υπουργό & τέως Πρόεδρο της ΝΔ, θα επισκεφθεί την Κοζάνη, την Παρασκευή 12.04.2019. Το κλιμάκιο θα συγκροτείται επίσης, από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές κ. Μιχάλη Μασουράκη, Οικονομολόγο και κ. Άκη (Γεράσιμο) Τσελέντη, Καθηγητή Σεισμολογίας.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής [12.04.2019], ώρα 8:30μμ και στην Αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού / Ευξείνου Λέσχης (Φιλίππου Β’ 30, ΚΟΖΑΝΗ), όπου θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον Επικεφαλή του Κλιμακίου κ. Βαγγέλη ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, προσκαλεί τους πολίτες της περιοχής να συμμετέχουν ενεργά στην εν λόγω εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι θετικά σε μια ακόμη δράση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έτσι ώστε στις επερχόμενες εκλογές να γίνει η μεγάλη κυβερνητική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος και συγχρόνως να δοθεί η πιο δυνατή απάντηση απέναντι στο λαϊκισμό και στο ψέμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος

Παντελής Καρακασίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team