Αρχική > Ελλάδα > Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – ΠΟΕ ΟΤΑ την επόμενη ώρα οι αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – ΠΟΕ ΟΤΑ την επόμενη ώρα οι αποφάσεις

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση και μένει να φανεί αν η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ που συνεδριάζει σε λίγη ώρα, ικανοποιήθηκε και αποκατασταθεί η κατάσταση με τα σκουπίδια στους δρόμους όλης της χώρας.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ για το ζήτημα των συμβασιούχων και κατ επέκταση το πρόβλημα των συσσωρευμένων σκουπιδιών από την απεργία των δημοτικών υπαλλήλων και της κατάληψης των γκαράζ των απορριμματοφόρων

Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση με τον Πρωθυπουργό και στο τραπέζι κατατέθηκαν νέες προτάσεις, δήλωσε ο Νίκος Τράκας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά τη συνάντηση που είχε στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών.

Εντός της επόμενης ώρας θα ληφθούν οι αποφάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τις κινητοποιήσεις, όπως είπε ο ίδιος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το αν οι προτάσεις ήταν προς τη θετική ή αρνητική κατεύθυνση.

Η συνάντηση έγινε μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Νωρίτερα μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όταν εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπάθησαν να περάσουν την είσοδο του μεγάρου και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Κατατέθηκε στη Βουλή η βελτιωμένη νομοθετική ρύθμιση για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα – Θα ψηφιστεί σήμερα.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Χωρίς self test για τα παιδιά ανοίγουν τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τα άτομα του ανήκουν στο προσωπικό θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα και θα κάνουν δύο υποχρεωτικά self test Με ...