Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο 1ο PTOLEMAIS FEST

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο 1ο PTOLEMAIS FEST

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην τελική ευθεία βρίσκονται  οι προετοιμασίες για το 1ο PTOLEMAIS FEST , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7-9- 2019 στο Γήπεδο ποδοσφαίρου «Γ.Χαλκίδης» δίπλα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας .

Πρόκειται για ένα σημαντικό μουσικό γεγονός , που σύμφωνα με τον εμπνευστή του, εκπρόσωπο του Α.Σ. «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ»  Σταύρο Μπίμπα ,έχει ως στόχο να αποτελέσει θεσμό, συμβάλλοντας στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής .

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της όλης διοργάνωσης  Χάρης Στουραϊτης επεσήμανε ότι χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου festival είναι η ποιότητα και η προσεγμένη επιλογή των συντελεστών, προσθέτοντας πως απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν  καταξιωμένους Καλλιτέχνες και να διασκεδάσουν με γνωστές μελωδίες.

Αναφερόμενοι στο πλούσιο πρόγραμμα της μουσικής εκδήλωσης οι διοργανωτές τόνισαν πως θα περιλαμβάνει  την παρουσία των μοναδικών Λάκη Παπαδόπουλο & Γιάννη Γιοκαρίνη οι οποίοι θα υποδεχτούν τους δυναμικούς Goin” Through & The Family (feat. TNS, NEBMA, Dj SPARKY T) με μοναδικό σκοπό να μας παρασύρουν όλους σε μιά παρέα όπου η μουσική και η διασκέδαση θα έχουν τον κύριο λόγο!!!

Τη  βραδιά θα ανοίξουν οι Θωμάς Φώτης (Αθήνα) & η Θεοφανία Γεωργίτση (Πτολεμαΐδα) περιπλανώντας το μουσικόφιλο κοινό ανάμεσα σε rock & έντεχνα μονοπάτια  με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Όλοι εκεί..!!!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου