Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε Μητροπόλεις, συλλόγους και τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας (video)

Οικονομική ενίσχυση από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε Μητροπόλεις, συλλόγους και τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στήριξη στις μητροπόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με οικονομική ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων και άλλων κοινωνικών δράσεων συλλόγων, ανακοίνωσε η αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Γιούλα Γκατζαβέλη – Τσαρίδου.
«Διαθέσαμε το ποσό των 19.500 ευρώ για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, που διατέθηκαν σε όλες τις μητροπόλεις της Περιφέρειας, στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Καλός Σαμαρείτης», στη Στέγη Παιδιού Άγιος Στυλιανός, στη ΚΟΙΝΣΕΠ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, στο Φιλοπρόοδο Σύλλογο αγοράζοντας τα λάδια που διέθεσε ο σύλλογος σε δέματα για άπορους πολίτες». . Επίσης, θα διατεθούν οικονομικές δωροεπιταγές σε παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να τους προσφέρουν έστω και ένα μικρό δώρο στις γιορτές.
Επίσης, εγκρίθηκε το ποσό των 6.000 ευρώ για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στους σεισμόπληκτους της Αλβανίας. Τα τρόφιμα θα πάνε στην ιερά αρχιεπισκοπή Δυρραχίου.
Επίσης, η περιφέρεια αποφάσισε το ποσό που θα δινόταν για κάλαντα, να δοθεί σε δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη