Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο και η αξιολόγηση που «μπλοκάρει» τους καθηγητές του ΤΕΙ

Οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο και η αξιολόγηση που «μπλοκάρει» τους καθηγητές του ΤΕΙ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Στις 21 Αυγούστου και με το χρόνο να μετράει αντίστροφα  ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των τμημάτων τον Σεπτέμβριο, θα διεξαχθούν οι Πρυτανικές εκλογές στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μετά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ.

Λόγω της αξιολόγησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τους καθηγητές των ΤΕΙ, προκειμένου να ενταχθούν στο Πανεπιστήμιο, δεν είναι δυνατόν βάση του νόμου που έχει περάσει, να εκλεγούν πρυτάνεις. Η αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την περίπτωση των καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Αυγούστου, ημερομηνία όπου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων υποψηφίων.

Να σημειωθεί πως από τις πρυτανικές εκλογές θα ανακύψει ο νέος πρύτανης και οι τέσσερις αντιπρυτάνεις και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη, ταυτόχρονα για τους υποψήφιους Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, από τις 8:00 έως τις 18:00, σε χώρους που ορίζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κυλήσει η διαδικασία και τι  θα γίνει τελικά με τις υποψηφιότητες που θα ανακύψουν από το χώρο του πρώην ΤΕΙ.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Αρνητική η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας για το Αιολικό Πάρκο στο Βέρμιο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κατά πλειοψηφία γνωμοδότησε αρνητικά το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, ως προς την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έγκριση των ...