Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο και η αξιολόγηση που «μπλοκάρει» τους καθηγητές του ΤΕΙ

Οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο και η αξιολόγηση που «μπλοκάρει» τους καθηγητές του ΤΕΙ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Στις 21 Αυγούστου και με το χρόνο να μετράει αντίστροφα  ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των τμημάτων τον Σεπτέμβριο, θα διεξαχθούν οι Πρυτανικές εκλογές στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μετά τη συγχώνευση με το ΤΕΙ.

Λόγω της αξιολόγησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τους καθηγητές των ΤΕΙ, προκειμένου να ενταχθούν στο Πανεπιστήμιο, δεν είναι δυνατόν βάση του νόμου που έχει περάσει, να εκλεγούν πρυτάνεις. Η αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη για την περίπτωση των καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και δεν αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Αυγούστου, ημερομηνία όπου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων υποψηφίων.

Να σημειωθεί πως από τις πρυτανικές εκλογές θα ανακύψει ο νέος πρύτανης και οι τέσσερις αντιπρυτάνεις και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με κάλπη, ταυτόχρονα για τους υποψήφιους Πρυτάνεις και Αντιπρυτάνεις, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019, από τις 8:00 έως τις 18:00, σε χώρους που ορίζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κυλήσει η διαδικασία και τι  θα γίνει τελικά με τις υποψηφιότητες που θα ανακύψουν από το χώρο του πρώην ΤΕΙ.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team