Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ποντιακά > Οι Πόντιοι της Καστοριάς κήρυξαν ανεπιθύμητους τους 153 βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οι Πόντιοι της Καστοριάς κήρυξαν ανεπιθύμητους τους 153 βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ανεπιθύμητους κήρυξε η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς τους 153 βουλευτές που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, με απόφαση που έλαβε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της.
Σε ανακοίνωση της τονίζει ότι δεν θα προσκαλέσει ποτέ κανέναν από τους 153 ψηφίσαντες βουλευτές σε μελλοντικές της εκδηλώσεις παροτρύνοντας και τα υπόλοιπα Ποντιακά Σωματεία να λάβουν την ίδια απόφαση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει:
 
H Μακεδονία είναι Μία και Μόνο Ελληνική! Το όνομα Μακεδονία προέρχεται από το επίθετο Μακεδνός που σημαίνει ψιλός άνθρωπος! Έτσι η γη των ψιλών ανθρώπων ονομαζόταν Μακεδονία από τη Λάρισα έως την Αχρίδα! Συγκαταλεγόταν και η Αρχαία Ηράκλεια πόλη ιδρυθείσα από τον Φίλιππο τον Β΄!
 
Σήμερα έχουμε δύο χώρες με Ελληνικά ονόματα: Μακεδονία και Ελλάδα! Αυτό το έγκλημα της παράδοσης του ονόματος Μακεδονία διεπράχθη από 153 Έλληνες με μειωμένο πατριωτισμό, χωρίς να έχουν δικαίωμα!
 
Μόνο το σύνολο του Ελληνισμού έχει αυτό το δικαίωμα, το οποίο τσαλαπάτησαν οι 153 ψηφίσαντες με τις βρώμικες ιδέες τους! Ο Ελληνικός Λαός θα τους τιμωρήσει, όπως ξέρει, αλλά ήδη το έγκλημα διεπράχθη! Ό,τι αποφάσισαν με τη ψήφο τους για την ονοματοδοσία των Σκοπίων, θα τους συνοδεύει στους αιώνες των αιώνων!
 
Ως εκ τούτου η Οργάνωση Ποντίων Νομού Καστοριάς Θεωρεί ότι οι 153 ψηφίσαντες έκαναν το μεγαλύτερο κακό στον Ελληνισμό από το 1453! 
 
Ο Σύλλογος μας δεν θα προσκαλέσει ποτέ κανέναν από τους 153 ψηφίσαντες Βουλευτές σε μελλοντικές του εκδηλώσεις! Είναι χρέος κάθε πατριωτικού Σωματείου να το κάνει πράξη!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συγκινητικό τραγούδι – αφιέρωμα στη μνήμη του Γιάννη Πασσαλίδη

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Συγκινητικό τραγούδι – αφιέρωμα, του Γιάννη Καραπαναγιωτίδη, στη μνήμη του Γιάννη Πασσαλίδη, που έφυγε τον Ιούνιο, αιφνίδια ...