Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Οι Πόντιοι της Άρδασσας έχουν τον δικό τους «Ζήκο» και υπόσχονται πολύ γέλιο με την παράσταση «Τ” απάν” αφκά»

Οι Πόντιοι της Άρδασσας έχουν τον δικό τους «Ζήκο» και υπόσχονται πολύ γέλιο με την παράσταση «Τ” απάν” αφκά»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


https://www.youtube.com/watch?time_continue=25&v=LaU4uKW0PUk

Η θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας «Η Άρδασσα» ετοιμάζεται να κάνει Τ” απάν’ αφκά με την υπογραφή του Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη ο οποίος έχει διασκευάσει στην ποντιακή διάλεκτο και έχει σκηνοθετήσει την κινηματογραφική ταινία Της κακομοίρας, που είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γεώργιου Γιαννακόπουλου.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ζήκου, που έπαιζε ο Κώστας Χατζηχρήστος, έχει ο Κώστας Τερικανίδης.

Εδώ βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να ερμηνεύει την ποντιακή διασκευή του τραγουδιού «Τάληρα» του Γιώργου Μουζάκη και το υπόλοιπο καστ να τον ακολουθεί. Τη διασκευή και την ενορχήστρωση του τραγουδιού έχει κάνει ο Γιάννης Παληός, οι στίχοι είναι του Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη και λύρα παίζει ο Παναγιώτης Πολιτίδης.

Στην παράσταση παίζουν επίσης οι Θεόδωρος Γαβριηλίδης, Δέσποινα Κανονίδου, Ελένη Κανονίδου, Πηνελόπη Κεπίδου, Δημήτρης Πετκίδης, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Απόστολος Μαχαιρόπουλος, Νεκτάριος Κεπίδης, Σοφία Καρακασίδου, Ιορδάνης Τσαγκαλίδης, Σοφία Κακουλίδου, Σοφία Ξενιτοπούλου. Υποβολέας είναι η Κατερίνα Φολτοπούλου.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team