Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου- Τι συζήτησαν με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους

Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου- Τι συζήτησαν με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης να κάθονται στα έφρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ξεκίνησε σήμερα το πρωί το πρόγραμμα επισκέψεων των σχολείων του Δήμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του οργάνου, μια πρωτοβουλία της νέας δημοτικής αρχής και της Προέδρου, Νούλας Τουμπουλίδου.

Περίπου 50 μαθητές της 3ης Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το Δήμαρχο και αρκετούς Αντιδημάρχους που βρέθηκαν στο Κοβεντάρειο, στα πλαίσια του μαθήματος Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής που διδάσκονται.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, κάλεσε τους μαθητές να είναι ενεργοί πολίτες και να θέτουν τους προβληματισμούς τους τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη διοίκησης στην πόλη, καθώς σε 4 χρόνια θα κληθούν και οι ίδιοι να εκλέξουν τη νέα δημοτική αρχή.

Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου έθεσαν ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και βασικά ζητήματα που τους απασχολούν όπως οι αθλητικοί χώροι, οι χώροι αναψυχής αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τις αστικές συγκοινωνίες.

Το πρόγραμμα επίσκεψης μαθητών στο Δημοτικό Συμβούλιο συνεχίζεται αύριο, Τρίτη, με τα ειδικά σχολεία να παίρνουν σειρά με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ, ενώ ήδη 376 μαθητές έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας