Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Οι εξελίξεις στις τράπεζες και στην οικονομία στο επίκεντρο της εκδήλωσης της ΟΤΟΕ στην Κοζάνη

Οι εξελίξεις στις τράπεζες και στην οικονομία στο επίκεντρο της εκδήλωσης της ΟΤΟΕ στην Κοζάνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ΤΡΙΤΗ 12/2/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ALIAKMON HOTEL (Ελ. Βενιζέλου 38 – ΚΟΖΑΝΗ)

Την ΤΡΙΤΗ 12/2/2019 κλιμάκιο της ΟΤΟΕ με επικεφαλής το μέλος του Προεδρείου Ανδρέα Καλλίρη, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Παναγιώτη Αδαμόπουλο και τα μέλη της Διοίκησης Αρβανίτη Γιώργο και Ηλιόπουλο Παναγιώτη, θα βρίσκεται στη Κοζάνη στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του Γενικού Συμβουλίου, με σκοπό την ενημέρωση των Τραπεζοϋπαλλήλων του Νομού.

Ο κλάδος μας για άλλη μια φορά προσπαθεί να διευρύνει τα οικονομικά και εργασιακά του δικαιώματα, να προστατεύσει την απασχόληση και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, σε ένα δύσκολο περιβάλλον τόσο για την οικονομία όσο και για το τραπεζικό σύστημα.

Στον δρόμο για την υπογραφή μιας ικανοποιητικής Κλαδικής Σ.Σ.Ε., είναι απαραίτητη η αγωνιστική συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου μέσα από διαδικασίες ενημέρωσης και διαλόγου.

Στα πλαίσια των αποφάσεων του Γενικού της Συμβουλίου, η ΟΤΟΕ διοργανώνει περιοδείες και συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συντεταγμένη και νικηφόρα πορεία του κλάδου.

Τα θέματα προς ενημέρωση είναι:

  • Εξελίξεις στην Οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
  • Διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε. (προστασία απασχόλησης –ανάκτηση απωλειών – ψηφιοποίηση εργασιών κλπ).
  • Ενέργειες αντιμετώπισης των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων, που πλήττουν το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team