Εκπαιδευτική επίσκεψη των τμημάτων Γ1 και Γ2 της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)» στην επιχείρηση «ALFA ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ» στο πλαίσιο του μαθήματος «Τροφογνωσία – Εδεσματολόγιο». Παρακολουθήσαμε μεθόδους αποθήκευσης, συντήρησης και επεξεργασίας πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων, γραμμή παραγωγής, υλικά και μεθόδους συσκευασίας, τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας σε χώρους εργασίας, προμήθεια πρώτων υλών με στήριξη στην εγχώρια παραγωγή.
Μία ακόμη εμπειρία έρχεται να προστεθεί για τους καταρτιζόμενους και ένα πιθανό άνοιγμα των επαγγελματικών τους οριζόντων, καθώς συζητήσαμε με την υπεύθυνη για τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, τα απαραίτητα προσόντα, τα ωράρια λειτουργίας της επιχείρησης, καθώς και τους τρόπους ένταξης νέων συνταγών στην παραγωγική διαδικασία.
Ευχαριστούμε πολύ.
Η εκπαιδεύτρια
Σιλιάφη Αναστασία