Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτισμός > Οι ArtistasBalkan για την 4η Συναυλία Αγάπης στην Κοζάνη

Οι ArtistasBalkan για την 4η Συναυλία Αγάπης στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην Κυριακή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 4η Συναυλία Αγάπης, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Κοζάνης. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών Κοζάνης και με διοργανωτές τους ArtistasBalkan (Βαλκάνιοι Καλλιτέχνες), μία αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση, που έχει ως στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων για φιλανθρωπικό σκοπό, και συνδιοργανωτή τη νεοσύστατη οργάνωση «ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», που ιδρύθηκε με σκοπό την οικονομική ενίσχυση παιδιών που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα. Μάλιστα, τα έσοδα της συναυλίας θα μοιραστούν σε οικογένειες, μέλη των οποίων πάσχουν από σοβαρά αυτοάνοσα νοσήματα.

Ιδιαίτερα, θα πρέπει να δοθούν εύσημα στους μουσικούς, που έπαιξαν αφιλοκερδώς, διεξάγοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μαζί με τον συντονιστή τους, Στάμο Ευριπίδη. Το στίγμα της άφησε η παιδική χορωδία του ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου, που άνοιξε τη συναυλία με το τραγούδι του Παντελή Ουσταγιαννίδη «Να δω του Ήλιους ανθισμένους – Για τον Αλέξανδρο». Ευχαριστούμε θερμά τον παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά και, κυρίως, τον κόσμο που έβαλε κι εκείνος το λιθαράκι του σε αυτή την προσπάθεια.

Τσικέλα Θεοδώρα,

εκ μέρους των ArtistasBalkan.

 

(φωτο από mikrovalto.gr)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Εσέν μόνον εγάπεσα»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Θεόφιλου Πουταχίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Θεόφιλου Πουταχίδη, που τιτλοφορείται «Εσέν μόνον εγάπεσα», σε μουσική, στίχους, λύρα και τραγούδι ...