Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Οι αιχμές του Π. Κεπαπτσόγλου (Άργος Ορεστικό) κατά των δημάρχων που έμειναν στην ημερίδα: «Δεν μπορεί να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του και όχι το σύνολο» – Τι απάντησε ο Χ. Ελευθερίου (Σέρβια)

Οι αιχμές του Π. Κεπαπτσόγλου (Άργος Ορεστικό) κατά των δημάρχων που έμειναν στην ημερίδα: «Δεν μπορεί να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του και όχι το σύνολο» – Τι απάντησε ο Χ. Ελευθερίου (Σέρβια)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπατσόγλου μιλώντας στην ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας για τη μεταλιγνιτική εποχή, τόνισε πως η Δ. Μακεδονία πλήττεται από δύο πράγματα, με τη ΔΕΗ και τη γούνα. «Δύο ουσιαστικούς άξονες ανάπτυξης που πλήττονται και οδηγούν στην καταστροφή», τόνισε. Για το θεσμικό κομμάτι, είπε πως η ΠΕΔ είναι περιφερειακή ένωση και «αν ήταν ο καθένας να πηγαίνει να εκφράσει την προσωπική του άποψη, δεν είχε κανένα νόημα να υπάρχει». Ζήτησε να υπάρχει μια κοινή άποψη, τόνισε πως πλήττονται όλες οι περιοχές και καυτηρίασε τη στάση της πολιτείας, γιατί έπρεπε να έρθει να δώσει λύσεις και όχι να ενημερώσει, όπως τόνισε. «Αν είναι να συμπεριφέρονται στους θεσμικούς φορείς έτσι , όχι μόνο δεν θα βάλω πλάτη. Αν είναι να το διαλύσουμε το μαγαζί μια ώρα αρχύτερα. Δεν μπορεί να κοιτάει ο καθένας την πάρτη του. Το χρονοδιάγραμμα είναι συγκεκριμένο», είπε με ένταση.

Μάλιστα, ακολούθησε διαφωνία του κ. Κεπαπτσόγλου με τον κ. Ελευθερίου, με τον πρώτο να λέει πως και εκείνος δεν είχε πρόσκληση, αλλά έχει και ο ίδιος προβλήματα. «Αν επεδίωκα να πάω θα πήγαινα. Το θέμα είναι δεοντολογικό», είπε ο κ. Κεπαπτσόγλου, με τον κ. Ελευθερίου να απαντάει πως επί 20 χρόνια η περιοχή του είναι εκτός σχεδιασμού και είχε μια ευκαιρία να προασπίσει τα συμφέροντα της περιοχής του όπως και έπραξε. Ο κ. Κεπατσόγλου  είπε στον κ. Ελευθερίου ότι «λειτουργούμε για την πάρτη μας και όχι για το σύνολο», κάνοντας λόγο για «μπάρμπα στην Κορώνη» και πως δεν πρέπει να λειτουργούν έτσι οι αυτοδιοικητικοί. Ο κ. Κεπατσόγλου, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα καυστικός γιατί όλοι οι δήμαρχοι δεν έλαβαν πρόσκληση για την ημερίδα, όπως έγινε στην περίπτωση Θεοδωρικάκου στην Καστοριά, με τον κ. Ελευθερίου να λέει πως έτυχε να μάθει για την ημερίδα και ζήτησε να παραβρεθεί. «Αφού κατάφερα να πάω εκεί, έπρεπε να πάω να προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου», είπε επίσης, λέγοντας πως έπρεπε η ΠΕΔ να έχει πάρει ανάλογη απόφαση για αποχώρηση από πριν για να γίνει κάτι τέτοιο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team