Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Υφ. Νίκος Χαρδαλιάς για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς – Όλα τα περιστατικά εκτός ΤΕΠ θα πηγαίνουν στα όμορα νοσοκομεία – Τι ανέφερε για το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (VIDEO)

Ο Υφ. Νίκος Χαρδαλιάς για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Καστοριάς – Όλα τα περιστατικά εκτός ΤΕΠ θα πηγαίνουν στα όμορα νοσοκομεία – Τι ανέφερε για το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην ενίσχυση με ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Καστοριάς που έχει σηκώσει μεγάλο βάρος με ασθενείς από κορωνοϊό, αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των συντακτών, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απόφαση του υπουργείου υγείας να στείλει προσωπικό εκεί, αλλά και μάσκες και λοιπό εξοπλισμό, τονίζοντας ακόμη ότι όλα τα περιστατικά που δεν θα αφορούν COVID 19, και ΤΕΠ, αλλά και νεφροπαθείς, θα παραπέμπονται στα νοσοκομεία Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας, Πτολεμαΐδας ή κεντρικής Μακεδονίας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Επιμορφωτικό εργαστήριο εκπαιδευτικών από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης σε συνεργασία με το Center for Talented Youth Greece (Κέντρο για Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά http://www.cty-greece.gr) και το CTY του ...