Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ο Υφ. Ενέργειας Γ. Θωμάς και ο Γ. Αμανατίδης για το έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα (video)

Ο Υφ. Ενέργειας Γ. Θωμάς και ο Γ. Αμανατίδης για το έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Γ. Θωμάς για κάθετο άξονα Φλώρινα Πτολεμαΐδα: «Εμπίπτει στο master plan για τη Δ. Μακεδονία»

– Γ. Αμανατίδης: «Η παρέμβαση του Υπουργείου είναι καταλυτική, θα τροχοδρομήσει ένα μεγάλο έργο»

Στο έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα Πτολεμαΐδα, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Γεράσιμος Θωμάς από τη Βουλή, κάνοντας μάλιστα αναφορά στην αποτελεσματική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη.

Μάλιστα, ο υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Αμανατίδη, λέγοντας πως: «Το θέμα του βόρειου άξονα της Βεύης, είναι ένα παράδειγμα μιας υποδομής συγκεκριμένης, ενός έργου το οποίο είχε προετοιμασθεί, προετοιμάζεται, ήταν ώριμο και εμπίπτει και θα εμπέσει στο γενικότερο master plan για τη Δυτική Μακεδονία».

Για το ίδιο θέμα ο κ. Αμανατίδης μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, επεσήμανε ότι:

«Η παρέμβαση του Υπουργείου είναι καταλυτική, είναι πολύ σημαντική γιατί απελευθερώνει ένα τεράστιο έργο για τη δυτική Μακεδονία τον οδικό άξονα Φλώρινας- Ξινού Νερού και Πτολεμαΐδας. Είναι τμήμα του κάθετου οδικού άξονα στην Εγνατία οδό, Νίκη-Φλώρινα- Πτολεμαΐδα-Κοζάνη-Ελάσσονα-Λάρισα και μέχρι τώρα υπήρξε τεράστια καθυστέρηση. Η ρύθμιση αυτή του άρθρο 37 που επιτρέπει, λοιπόν, αυτό τον σχεδιασμό, θα τροχοδρομήσει αυτό το μεγάλο έργο το οποίο ήταν αποτέλεσμα συνεχούς διαβούλευσης των πολιτών και των φορέων στη δυτική Μακεδονία».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team