Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο βραβευμένος καθηγητής ζωγραφικής του Α.Π.Θ. Γιάννης Φωκάς στο Μουσείο Πτολεμαΐδας

Ο βραβευμένος καθηγητής ζωγραφικής του Α.Π.Θ. Γιάννης Φωκάς στο Μουσείο Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Μια πρώτη γνωριμία με το χώρο του Μουσείου Πτολεμαΐδας, όπου θα φιλοξενήσει την έκθεση του εργαστηρίου του στο Α.Π.Θ., πραγματοποίησε ο γνωστός και βραβευμένος καθηγητής ζωγραφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Φωκάς.

Στο χώρο του Μουσείου τον υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Απόστολος Καΐδης και η Βαρβάρα Γκέκα υπεύθυνη του Μουσείου, όπου τον ξενάγησαν σε όλο το κτίριο.

Ο κ. Φωκάς δήλωσε στο ‘’Π’’ εντυπωσιασμένος από την άρτια υποδομή του Μουσείου, αλλά και τον εκθεσιακό χώρο, που θα φιλοξενήσει τα έργα των φοιτητών του, στα πλαίσια μιας ιδιαίτερης έκθεσης τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν στις 28 Οκτωβρίου 2016.

Καλωσορίζοντας τον κ. Φωκά ο Αντιδήμαρχος Εορδαίας τόνισε ότι η χαρά είναι διπλή, καθώς η Έκθεση συμπίπτει με την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό γεγονός που συγκαταλέγεται στα εικαστικά δρώμενα του Ιστορικού Μουσείου της Πτολεμαΐδας.

dsc04711

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 1269 νέα κρούσματα σήμερα Κυριακή – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Από το Σαββατοκύριακο τα 7 από τα 9 κρούσματα της Εορδαίας που δόθηκαν στη ...