Αρχική > Παραπολιτικά > Ο βλατσιώτης Γιάννης Κόκουρας νέος Δήμαρχος Τυρνάβου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 12 Ιουνίου

Ο βλατσιώτης Γιάννης Κόκουρας νέος Δήμαρχος Τυρνάβου – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 12 Ιουνίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Γιάννης Κόκουρας του Στεργίου από τη Βλάστη, Τοπική Κοινότητα του Δήμου Εορδαίας, εκλέχθηκε νέος Τυρνάβου στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, λαμβάνοντας ποσοστό 57,16%.
Ο Γ. Κοκουρας είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και κατήλθε στις αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Τυρνάβου με το συνδυασμό «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου», κάνοντας πράξη την πεποίθησή του ότι η ενασχόληση νέων ανθρώπων με την τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί ύψιστο καθήκον.
Ο Γ. Κόκουρας 2012 είναι παράλληλα τεχνικός σύμβουλος και μέλος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ομόφωνη απόφαση της δημοτικής του ομάδας να τον επιλέξει να ηγηθεί της προσπάθειάς τους για τον Δήμο Τυρνάβου.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ 28/4 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα της ΔΕΗ στο εγχώριο και διεθνές επενδυτικό περιβάλλον έχει διαμορφώσει ο επικεφαλής της ΔΕΗ ...