Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Στέφανος Κωτσίδης στο πρόσφατο Δ.Σ. Εορδαίας για την απολιγνιτοποίηση εξέφρασε την αγωνία των κτηνοτρόφων (VIDEO)

Ο Στέφανος Κωτσίδης στο πρόσφατο Δ.Σ. Εορδαίας για την απολιγνιτοποίηση εξέφρασε την αγωνία των κτηνοτρόφων (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη της Αθηνάς Τερζοπούλου και κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, Στέφανος Κωτσίδης, λαμβάνοντας το λόγο στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Εορδαία για την απολιγνιτοποίηση, τοποθετήθηκε για το θέμα, λέγοντας πως η απολιγνιτοποίηση ερχόταν εδώ και πόσα χρόνια και κανείς δεν μιλούσε.

«Εγώ σαν κτηνοτρόφος τόσα χρόνια στον κτηνοτροφικό σύλλογο, έπρεπε να αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Μετά από τόσες συζητήσεις, κανείς δεν έκανε μια πρόταση για τον πρωτογενή τομέα. Η ΔΕΗ κλείνει. Εμείς τι θα γίνουμε;», αναρωτήθηκε ο ίδιος, μιλώντας για την έλλειψη υποδομών.

Ο ίδιος είπε πως δεν υπάρχει μέλλον στον πρωτογενή τομέα και αρκετοί φεύγουν, λέγοντας πως πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το χώμα είναι το μέλλον ώστε να μην αδειάσουν τα χωριά, ενώ αναλυτικότερα η τοποθέτησή του είχε ως εξής:

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis
x

Check Also

Αστυνομία: Βρέθηκαν στην Κοζάνη και παραδόθηκαν δύο πορτοφόλια – Αναζητούνται οι κάτοχοί τους

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δ. Μακεδονίας Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Σε εξέλιξη τα έργα εγκατάστασης οπτικής ...