Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Ο Σύντροφος της Τρίτης 10/01 του 2017

Ο Σύντροφος της Τρίτης 10/01 του 2017

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Με -17 έχουμε και πρόβλημα στην τηλεθέρμανση….. τελικά ζουν ένα δράμα οι Αθηναίοι…. Μπορεί να παγώσαμε όλοι οι δημότες, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε πεζοδρόμιο να πάμε μέχρι τα φανάρια στη είσοδο της πόλης.

Η περιφέρεια έκλεισε όλα τα σχολεία της Δυτικής Μακεδονίας για την Δευτέρα, ο δήμαρχος Κοζάνης για Δευτέρα και Τρίτη , ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας για Δευτέρα…  Βρε μην αγχώνεστε, οι γονείς θα τα κλείσουν μέχρι την Πέμπτη… άδεια θα είναι!

Η κυβέρνηση απαγόρευσε τη φωτογράφιση στη Μόρια. Μάλλον το έκανε για να μην δουν τις λουξ συνθήκες και έρθουν και άλλοι πρόσφυγες φαντάζομαι…. Απορία . Άραγε πόσα έχει ξοδέψει το Ελ. κράτος (0 € μάλλον) και ΕΕ ανά πρόσφυγα για αυτό το αποτέλεσμα ;

«Θάνατος από μαγκάλι στην Ελλάδα το 2013. Τ’ ακούς γιαγιά;» έγραψε τότε ο Ζαχαριάδης του Σύριζα. «Κάνετε μικροπολιτική με τον ανθρώπινο πόνο, σε τραγικά συμβάντα. Λυπάμαι για εσάς και το θεσμικό σας ρόλο» έγραψε σήμερα απαντώντας στη αντιπολίτευση.. Θρίαμβος θέσεων σύντροφε.

Το υπουργείο λέει να μην καίμε στα τζάκια ό,τι να “ναι. Όχι, δεν καίμε ό, τι να “ναι, ό,τι μας έχει απομείνει καίμε σύντροφοι..

Υ.Γ. Πολλές βασιλόπιτες κόψατε για κάτοικοι χώρας σε τρίτο μνημόνιο… άντε και καλή χρονιά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team