Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο σεφ Νίκος Koυλούσιας από την Κοζάνη θα μαγειρέψει στον πριγκιπικό γάμο – Τι αποκαλύπτει στο Seleo για το μενού

Ο σεφ Νίκος Koυλούσιας από την Κοζάνη θα μαγειρέψει στον πριγκιπικό γάμο – Τι αποκαλύπτει στο Seleo για το μενού

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Ο Έλληνας σεφ με καταγωγή από την Βόρεια Ελλάδα που θα μαγειρέψει  στο γαμήλιο δείπνο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ μιλάει στο Seleo και αποκαλύπτει όσα μπορεί για το μενού που θα έχει και ελληνικά στοιχεία.

Ο Νίκος Koυλούσιας, είναι ο Έλληνας σεφ που θα μαγειρέψει στο πριγκιπικό γάμο στις 19 Μαΐου στη Μεγάλη Βρετανία. Η καταγωγή του είναι από το Βόιο Κοζάνης, ωστόσο γεννήθηκε στην Γερμανία και γύρισε στην Ελλάδα, μετά τον στρατό. Η οικογένεια του ζει στην Ελλάδα, ωστόσο ο ίδιος ταξιδεύει συχνά και λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό, καθώς αναλαμβάνει να επιμεληθεί και να στήσει εξ αρχής εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.

Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του να λατρεύει την μαγειρική, από την παιδική του ηλικία που βοηθούσε στην κουζίνα την γιαγιά του. «Από μικρό παιδί άρχισα να ασχολούμαι με την μαγειρική. Με θυμάμαι μικρό που βοηθούσα την γιαγιά. Είχα δει ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με την κουζίνα και έτσι σιγά – σιγά αναπτύχθηκε αυτό το «μικρόβιο» δηλώνει στο Seleo, o Νίκος Κουλούσιας.

Πως επιλέχθηκε για τον πριγκηπικό γάμο

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πως ο Έλληνας σεφ, επιλέχθηκε από το Παλάτι του Μπάκινγκχαμ για αυτή την ιστορική στιγμή της βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος εξηγεί στο Seleo πως έγιναν όλα: «Επιβλέπω ένα εστιατόριο στο Λονδίνο που ανήκει σε εταιρεία που έχει και φούρνους και έχει επιλεχθεί από το παλάτι για να τους προμηθεύει ψωμί. Μέσω αυτής η συνεργασίας προέκυψε και η πρόταση να είμαι στην ομάδα για το γαμήλιο δείπνο, καθώς με πρότειναν από την εταιρεία».

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team