Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Σ. Κοσματόπουλος όρισε ως νέο αντιδήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού τον Νίκο Τέτο! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Ο Σ. Κοσματόπουλος όρισε ως νέο αντιδήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού τον Νίκο Τέτο! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε μια αιφνιδιαστική απόφαση προχώρησε ο απερχόμενος δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ορίζοντας ως αντιδήμαρχο για θέματα τουρισμού τον Νίκο Τέτο! Ο τελευταίος, θυμίζουμε, πως υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Βελβεντού στις πρόσφατες εκλογές, ενώ το 2016 είχε παραιτηθεί από αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού και μάλιστα είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Κοσματόπουλου, ασκώντας μάλιστα δριμεία κριτική για μια σειρά αποφάσεων.

Η σχετική απόφαση με ΑΔΑ, δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 21 Ιουνίου και σύμφωνα με αυτή αποφασίζεται η «παύση από τα καθήκοντα της Αντιδηµάρχου της ∆ηµοτικής Συµβούλου της πλειοψηφίας Μαλιούρα Παναγιώτας . Β) Ορίζει Αντιδήµαρχο την ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ. Τέτο Νικόλαο», μεταβιβάζοντάς του αρμοδιότητες για θέματα προβολής, τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού!

Επίσης, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 23 Ιουλίου, ο Αθανάσιος Κοσματόπουλος όρισε αντιδήμαρχο με αρμοδιότητες στις δημοτικές ενότητες Καμβουνίων, Λιβαδερού και στις τοπικές κοινότητες Μεταξά και Τριγωνικού, τον δημοτικό σύμβουλο Νικόλαο Φαρμάκη.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team