Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κοζάνης Ζήσης Ντούντας μιλά για τα self test και την επαναλειτουργία σχολείων αύριο. Το θέμα με τους ενήλικες μαθητές των Εσπερινών Λυκείων θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα. Για όλα τα άλλα Λύκεια όλα είναι έτοιμα και κύλησαν ομαλά (βίντεο)

Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Κοζάνης Ζήσης Ντούντας μιλά για τα self test και την επαναλειτουργία σχολείων αύριο. Το θέμα με τους ενήλικες μαθητές των Εσπερινών Λυκείων θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα. Για όλα τα άλλα Λύκεια όλα είναι έτοιμα και κύλησαν ομαλά (βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ  Κοζάνης Ζήσης  Ντούντας  μιλά για τα σελφ τεστ και την επαναλειτουργία σχολείων αύριο. Τόνισε ότι το θέμα με τους ενήλικες μαθητές των Εσπερινών Λυκείων θα λυθεί μέσα στην εβδομάδα (ως προς την παραλαβή των τεστ) ενώ για όλα τα άλλα Λύκεια όλα είναι έτοιμα και κύλησαν ομαλά με το σύστημα με τα σελφ τεστ να λειτουργεί πολύ καλά.

Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας, δεν έχει μειωθεί ο αριθμός μαθητών δεν έχει παρθεί έξτρα υγειονομικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας. Ωστόσο το χρονικό διάστημα το οποίο θα δουλέψουν τα σχολεία είναι πολύ μικρό, μόλις δέκα ημέρες μέχρι το Πάσχα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...