Αρχική > Παραπολιτικά > Ο παιδικός σταθμός του Νοσοκομείου – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 15 Ιουλίου

Ο παιδικός σταθμός του Νοσοκομείου – Από τα παραπολιτικά του Παλμού της Τετάρτης 15 Ιουλίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε καλή πορεία, βρίσκονται οι εργασίες για την λειτουργία, του ολοκαίνουργιου παιδικού – βρεφονηπιακού σταθμού εντός τους Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Όπως είναι γνωστό, ο σταθμός θα λειτουργεί με την ευθύνη του Δήμου Εορδαίας και του ΚΟΙΠΑΠ, σύμφωνα με σύμβαση που έχει υπογραφεί για μία 12ετία.
Όπως μας πληροφόρησε η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, κ. Σούλα Πράπα, η έναρξη λειτουργίας θα γίνει τον επόμενο Σεπτέμβριο και υπολογίζεται να έχουν ως τότε ολοκληρωθεί οι τελικές μετατροπές και εργασίες από τον εργολάβο, προκειμένου να φιλοξενηθούν περισσότερα παιδιά.
Ο υπερσύγχρονος και μοντέρνος σταθμός θα φιλοξενεί 27 βρέφη και 25 νήπια, με προτεραιότητα, αυτά των εργαζομένων στο νοσοκομείο.
Επίσης εκεί θα μεταφερθούν και τα παιδιά από το κεντρικό βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Αμύντα (πρώην οικόπεδο Παπακωνσταντίνου).
Όπως μας είπε η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, κ. Πράπα βρίσκονται ήδη στη διαδικασία προμήθειας λεωφορείου, ενώ προβλέφθηκε και η πρόσληψη 2 οδηγών, με τις προσλήψεις του Αυγούστου.
Επίσης θα ληφθεί μέριμνα και για την σίτιση των παιδιών, μετά από διενέργεια σχετικού διαγωνισμού.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τα ραντεβού στον ΟΣΕ που αποδίδουν καρπούς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους πολίτες της Εορδαίας, η δρομολογούμενη ενεργοποίηση του σιδηροδρομικού δικτύου προς Πτολεμαΐδα και ΒΙΟΠΑ, την ...