Αρχική > Slider > Ο νέος περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Οι πολίτες έδειξαν πως θέλουν να αλλάξουν πορεία»

Ο νέος περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης στο Περιφερειακό Συμβούλιο: «Οι πολίτες έδειξαν πως θέλουν να αλλάξουν πορεία»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σε ιδιαίτερο κλίμα έγινε η έναρξη της πρώτης μετεκλογικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, μετά τις δύο εκλογικές μάχες που δόθηκαν σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, το προηγούμενο διάστημα. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης το προεδρείο συνεχάρη τον νέο περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη, αλλά και όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ενώ ο τελευταίος στον χαιρετισμό του σημείωσε πως με το αποτέλεσμα αυτό οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας έδειξαν πως θέλουν να αλλάξουν πορεία στη Δυτική Μακεδονία.

Αναλυτικότερα, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, συνεχάρη τόσο τον νεοεκλεγμένο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, όσο και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά για την εκλογή του, αλλά και ονομαστικά όσους νυν περιφερειακούς συμβούλους συμμετείχαν στις εκλογές ως επικεφαλής ή υποψήφιοι σύμβουλοι και κατόρθωσαν να εκλεγούν, ενώ συνεχάρη και τους νεοεκλεγέντες συμβούλους που μπαίνουν στο σώμα.

Λαμβάνοντας το λόγο ο νεοεκλεγέντας περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, τόνισε πως δόθηκε ένας «δυνατός και καθαρός αγώνας , που δόθηκε με έναν πολιτικό πολιτισμό που διακρίνει όλους τους δυτικομακεδόνες και από το αποτέλεσμα δείχνει ότι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θέλησαν να αλλάξουν πορεία στην περιοχή». Επίσης, σημείωσε πως από την πλευρά του ο ίδιος και τα μέλη του συνδυασμού του δεσμεύονται για μια «δημιουργική και δημοκρατική λειτουργία  του περιφερειακού συμβουλίου , με γνώμονα την αξιοκρατία, τη σύνθεση απόψεων και προτάσεων και πάνω από όλα την ενότητα, τόσο στο Περιφερειακό Συμβούλιο αλλά και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία».
Επίσης, ο κ. Κασαπίδης είπε ότι από την επόμενη ημέρα της λειτουργίας του το περιφερειακό συμβούλιο θα συνεχίσει ό,τι καλό έχει γίνει μέχρι σήμερα, θα καλύψει τυχόν κενά, συνθέτοντας παράλληλα την «επόμενη ημέρα για τη Δυτική Μακεδονία», σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως η περιφέρεια χρειάζεται δυναμικούς αγώνες για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που έρχονται.

Τέλος, συνεχάρη τους επικεφαλής των συνδυασμών , εκλεγμένους και μη, στον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, λέγοντας τέλος πως «η εμπειρία που κουβαλάει αυτό το περιφερειακό συμβούλιο αλλά και το νέο αίμα που έρχεται, αποτελούν την εγγυητή για την επόμενη ημέρα στη Δ. Μακεδονία».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη