Αρχική > Πολιτική > Ο Μίμης Δημητριάδης για την περικοπή συντάξεων: «Είναι οξύμωρο να μιλάνε αυτοί που το έκαναν 12 φορές στη θητεία τους» (video)

Ο Μίμης Δημητριάδης για την περικοπή συντάξεων: «Είναι οξύμωρο να μιλάνε αυτοί που το έκαναν 12 φορές στη θητεία τους» (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδη, κάνοντας μεταξύ άλλων αναφορά στις συντάξεις και το υπερταμείο. Δεν έλειψαν οι αιχμές για τις περικοπές των συντάξεων, ασκώντας κριτική στη ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι οξύμωρο να μιλάνε αυτοί για μη περικοπή των συντάξεων, αυτοί που το έκαναν 12 φορές στη θητεία τους». Επίσης, τόνισε πως ΑΥΤΉ Η ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ απομακρύνεται προς όφελος των συνταξιούχων, καλώντας τη ΝΔ να μην το χρησιμοποιεί ως επιχείρημα γιατί θα εκτεθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, σχολιάζοντας τη μεταφορά, όπως τόνισε, ακινήτων στην εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων, τόνισε πως δεν είναι μεταβίβαση αλλά μεταφορά και ήταν ένα από τα 88 προαπαιτούμενα. «Αυτό γίνεται γιατί βιάζονται να ταυτοποιήσουν τη δικιά τους νομοθετική περιουσία για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, που λέγεται ΤΑΙΠΕΔ. Η έλλειψη καταγραφής της δημόσιας περιουσίας και αφορά όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα, φοβούνται ότι η καταγραφή αυτή θα βγάλει ενδεχομένως μια βρώμα και μια δυσωδία».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στην Πόλη της Φλώρινας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εκδηλώσεις μνήμης για τα 99 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Φλώρινας, το πρωί της ...