Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο Μιχάλης Χατζηθεοφυλάκτου από την Πτολεμαΐδα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ – O Επίκαιρος καταγράφει

Ο Μιχάλης Χατζηθεοφυλάκτου από την Πτολεμαΐδα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ – O Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, που εξελέγη χθες Κυριακή στο 12ο Συνεδριο της Οργάνωσης στην Αθήνα, εξελέγη ο Πτολεμαϊδιώτης Μιχάλης Χατζηθεοφυλάκτου.
Ο Μιχάλης, με σπουδές στην Πληροφορική και το Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, διαπρέπει στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο.
Είναι χρόνια πολιτικοποιημένος με σημαντική δράση στα φοιτητικά χρόνια άλλα και αργότερα, ενώ είναι ιδιαίτερα συμπαθής και γνωστός στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Είναι γιος του Ξενοφώντος και της Σούλας Χατζηθεοφυλάκτου, της οικογένειας με ένα από τα πιο ιστορικά τυπογραφεία της περιοχής.
Είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας, και ανήκει στη γενιά του brain drain. Ανήκει στη γενιά των παιδιών που αναγκάστηκαν να μεν να αφήσουν τη χώρα τους για να εργαστούν, έχουν όμως αμείωτο ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team