Αρχική > Στήλες > Σινεμά > “ Ο μάγος σε Υπόγεια τροχιά” – Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

“ Ο μάγος σε Υπόγεια τροχιά” – Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ένα βίντεο με το πόσο κοστίζει μια υπερπαραγωγή του Hollywood… Ναι, καλά φαντάζεστε, είναι πολλά τα μηδενικά πίσω από κάθε νούμερο.

Το «Misconduct» µε τον Αλ Πατσινο και Αντονι Χοπκινς έκανε πρεµιέρα στη Μεγάλη Βρετανία την Παρασκευή που µας πέρασε, στις 3 Ιουνίου, σε πέντε κινηµατογραφικές αίθουσες. Και µέχρι και την Κυριακή το βράδυ έκανε συνολικές εισπράξεις µόλις 97 λίρες, δηλαδή περίπου 124 ευρώ! Αυτό µεταφράζεται σε περίπου 19,40 λίρες µέσο όρο εισπράξεων ανά κινηµατογραφική αίθουσα, και µε την τιµή του εισιτηρίου να ανέρχεται στις 6,20 λίρες, αυτό σηµαίνει ότι µονάχα τρεις µε τέσσερις θεατές είδαν την ταινία σε κάθε κινηµατογράφο µέσα σε ολόκληρο το Σαββατοκύριακο! (πηγή: flix.gr).

Καπως έτσι ένιωσα την προηγούµενη Παρασκευή στο σινεµά της Κοζάνης. Ειδαµε µια Ελληνικη παραγωγή και πέρα από την µικρή προσέλευση, εντύπωση µου έκανε ότι ήµασταν µέσα µόνο Πτολεµαϊδιώτες.

Tο ροκ συγκρότημα από την Πόλη μας “Υπόγεια Τροχιά” συμμετέχει σε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό από την ΕΡΤ.

Μπορειτε να υποστηρίξετε την συμμετοχή τους χαρίζοντας την ψήφο σας στο παρακάτω link: http://yourband.ert.gr/ypogia-trochia-magos-magician/

“Εφυγε” ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης. Σας παραθέτω ένα video clip που έχει σκηνοθετήσει για τις Τρυπες – Δεν χωράς πουθενά.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Φάνης Τοψαχαλίδης