Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Χρυσαυγή, Κορυφή, Βουχωρίνα και Μόρφη (δελτίο τύπου)

Ο Λάζαρος Γκερεχτές σε Χρυσαυγή, Κορυφή, Βουχωρίνα και Μόρφη (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με επισκέψεις σε Χρυσαυγή, Κορυφή, Βουχωρίνα και Μόρφη συνεχίστηκαν την Παρασκευή οι περιοδείες του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί» και του υποψηφίου Δημάρχου, Λάζαρου Γκερεχτέ.

Τα μέλη του συνδυασμού άκουσαν τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι με πάθος επιμένουν να ζουν στα χωριά τους και να διεκδικούν απλά πράγματα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Μικρές παρεμβάσεις, βελτιώσεις στην οδοποιία, στήριξη επαγγελματιών οι οποίοι θέλουν κρατήσουν ανοιχτούς χώρους συνεστίασης των κατοίκων και φυσικά συνεχές ενδιαφέρον από τη δημοτική αρχή για την επίλυση βασικών αναγκών.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το νερόμυλο της Χρυσαυγής και να θαυμάσει το μαγευτικό τοπίο, ακούγοντας παράλληλα και την ιστορία του πέτρινου γεφυριού της περιοχής, ενώ ξεναγήθηκε και σε γνωστή επιχείρηση τυροκομικών προϊόντων, η οποία δραστηριοποιείται στην Κορυφή για σειρά ετών.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team