Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Ο Λάζαρος Γκερεχτές από το Τσοτύλι: «Εδώ είναι το πραγματικό Βόιο» (δελτίο τύπου)

Ο Λάζαρος Γκερεχτές από το Τσοτύλι: «Εδώ είναι το πραγματικό Βόιο» (δελτίο τύπου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το σχέδιο και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, για το Τσοτύλι και τα χωριά της περιοχής, παρουσίασε την Τετάρτη στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», αναφέρθηκε για πολλοστή φορά στη λειτουργία του Γηροκομείου και στον εκσυγχρονισμό του Κέντρου Υγείας σημειώνοντας πως είναι προσωπικές του δεσμεύσεις, ενώ έκανε λόγο και για τα αναξιοποίητα κτίρια δίνοντας έμφαση στην επαναλειτουργία της πρώην σχολικής δημοτικής αστυνομίας, ως σχολή μετεκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα βάρος έδωσε στα απομακρυσμένα χωριά και στις μικρές παρεμβάσεις οι οποίες πρέπει να υλοποιηθούν σε οδικό δίκτυο και αγροτική οδοποιία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συγκοινωνία ώστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να υπάρχει σύνδεση με το Τσοτύλι.

«Αυτά τα χωριά είναι το ίδιο το Βόιο», τόνισε, επαναλαμβάνοντας για άλλη μία φορά πως για τη νέα δημοτική αρχή δεν θα υπάρχει χωριό των 5, των 10 ή των 100 κατοίκων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team