Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο Λάζαρος Γκερεχτές από τη Νεάπολη: «Στήριξη του πυλώνα της αγροτικής ανάπτυξης» – δελτίο τύπου

Ο Λάζαρος Γκερεχτές από τη Νεάπολη: «Στήριξη του πυλώνα της αγροτικής ανάπτυξης» – δελτίο τύπου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στη στήριξη του πυλώνα της αγροτικής ανάπτυξης, ως βασική προτεραιότητα, αναφέρθηκε την Πέμπτη από τη Νεάπολη ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου, Λάζαρος Γκερεχτές.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», στάθηκε ιδιαίτερα στη λειτουργία ενός πρότυπου θερμοκηπίου εκπαιδευτικού χαρακτήρα, ενώ οριοθέτησε ως μεγάλο στόχο τη δημιουργία αγροτικής σχολής στην περιοχή.

Παράλληλα ανακοίνωσε τη δημιουργία κλειστής αγοράς προϊόντων Βοΐου, όπως και του τοπικού σήματος «Βοΐου» για όλα τα αγροτικά προϊόντα, με στόχο την τοποθέτησή τους στα ράφια των μεγάλων αγορών.

Ο Λάζαρος Γκερεχτές, ξεκαθάρισε πως ζητήματα όπως η αγροτική οδοποιία και εφόδια σαν το νερό, το ρεύμα και την πρόσβαση, είναι αυτονόητα για τη νέα δημοτική αρχή, ενώ τόνισε και τις προτεραιότητες των 100 πρώτων ημερών με παρεμβάσεις στον οικισμό της Νεάπολης, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και τη σύνδεση των χωριών της περιοχής τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με συγκοινωνία.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team