Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο λαός μας λέει; «Όλα κάποτε πληρώνονται» – Ευχαριστήριο Γ. Ηλιόπουλου

Ο λαός μας λέει; «Όλα κάποτε πληρώνονται» – Ευχαριστήριο Γ. Ηλιόπουλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Μετά τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και έχοντας ανακοινώσει ότι δεν θα είμαι υποψήφιος για την Προεδρία λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά την όρεξη μου να προσφέρω και από τη θέση μέλους, θα περίμενε κανείς να μην υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση στις ψήφους των μελών του Εμπορικού Συλλόγου, στο πρόσωπό μου.
Μου επεφύλαξαν, όμως, μία έκπληξη! Μετά την καταμέτρηση των ψήφων ήμουν πλειοψηφών ανάμεσα από 22 άξιους συνυποψήφιους.

Όσα ευχαριστώ και να πω σε αυτήν την περίπτωση θα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για τους συναδέλφους μου. Τα 2 χρόνια που υπηρέτησα ως Πρόεδρος το Σύλλογο μαζί με όλο το Δ.Σ. δώσαμε την ψυχή μας, εις βάρος των επιχειρήσεών μας αλλά και των οικογενειών μας και τελικά αυτό φάνηκε. Η ομάδα που εκλέχτηκε δημιούργησε, ανέτρεψε, καινοτόμησε, και φυσικά το ίδιο καλείται να κάνει και το νέο Δ.Σ. στο οποίο είμαι μέλος από Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2016 και για τα επόμενα 2 χρόνια.
Έπειτα η μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των εποχών στην εκλογική διαδικασία ήταν και αυτό μία έκπληξη για όλους μας. Τί σημαίνει; Μα φυσικά μεγαλύτερη δύναμη στον Εμπορικό μας Σύλλογο και αυτό θα το εκμεταλλευτούμε προς όφελος όλων μας.
Ακόμη και από τη σημερινή μου θέση θα είμαι το ίδιο ενεργός με θέσεις, προτάσεις και απαιτήσεις και καλώ για μία ακόμη φορά όλους τους συναδέλφους να είναι κοντά στο σύλλογο. Γιατί ο Σύλλογος είναι εδώ, μεγαλύτερος και ακόμη πιο δυνατός.
Άρα λοιπόν σε ότι καλό κάνουμε στη ζωή μας τίποτα δεν πάει χαμένο.
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου

ΥΓ. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη, να μην ευχαριστήσω τους καλούς φίλους και συναδέλφους που αποτελούσαν το σχήμα του συνδυασμού «Μαζί για την ανάπτυξη». Συγχαίρω το νέο πρόεδρο Μιχάλη Δεληκώστα και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να τον στηρίζω σε κάθε του προσπάθεια.

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team