Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ο Λ. Ιωαννίδης από τη Λαϊκή Συνέλευση στην Μηλέα: «Ο Δήμος Κοζάνης θα προχωρήσει στην υλοποίηση μικρών έργων, σε όλες τις Τ.Κ. του Δήμου»

Ο Λ. Ιωαννίδης από τη Λαϊκή Συνέλευση στην Μηλέα: «Ο Δήμος Κοζάνης θα προχωρήσει στην υλοποίηση μικρών έργων, σε όλες τις Τ.Κ. του Δήμου»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Μηλέας είχαν χθες, Πέμπτη ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος, Ευθύμιος Ζαγάρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Λαβαντσιώτης, παρουσία και του Προέδρου της Μηλέας, Δημήτρη Βουτυρή.

Ο κ. Βουτυρής και οι  κάτοικοι εξέφρασαν στον Δήμαρχο Κοζάνης τα αιτήματα τους. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ζητήθηκε η βελτίωση του φωτισμού, ασφαλτοστρώσεις, χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων, σκεπαστή στάση λεωφορείου, έργα συντήρησης κ.α.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ανέφερε πως ήδη έχουν ληφθεί πρωτοβουλίες και σύντομα θα γίνουν ορατές, προκειμένου να λύνονται άμεσα μικρά καθημερινά προβλήματα και πρόσθεσε πως παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος θα προχωρήσει στην υλοποίηση μικρών έργων, σε όλες τις Τ.Κ. του Δήμου, σύμφωνα με τις προτεραιότητες της τοπικής κοινωνίας.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team