Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Ο κύβος ερρίφθη- Ανακοινώνει έκτακτα μέτρα Πολιτικής Προστασίας για τη Μεσοποταμία ο Χαρδαλιάς- Περιορισμοί κυκλοφορίας και εντατικοποίηση μέτρων σε όλη την Π.Ε. Καστοριάς

Ο κύβος ερρίφθη- Ανακοινώνει έκτακτα μέτρα Πολιτικής Προστασίας για τη Μεσοποταμία ο Χαρδαλιάς- Περιορισμοί κυκλοφορίας και εντατικοποίηση μέτρων σε όλη την Π.Ε. Καστοριάς

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την επιβολή κατάστασης έκτακτων μέτρων στη Μεσοποταμία της Καστοριάς θα εισηγηθεί σε λίγη ώρα στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, μετά και την έκτακτη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Καστοριά.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόταση που μετέφερε και στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Γιώργος Κασαπίδης, με τη Μεσοποταμία ουσιαστικά να βρίσκεται οριακά στο λεγόμενο «πορτοκαλί συναγερμό».

Στη σύσκεψη υπήρξε επικοινωνία με τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος θα ανακοίνωσε πλήρως τα μέτρα το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας, στα οποία θα περιλαμβάνονται και έκτακτα μέτρα για όλη την Π.Ε. Καστοριάς.

Για τη Μεσοποταμία φαίνεται πως ο περιορισμός της κυκλοφορίας θα περιοριστεί σχεδόν στο ελάχιστο και πιθανόν απλώς για τα απαραίτητα, ενώ για όλη την Π.Ε. Καστοριάς θα ισχύσουν μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας από τις 8 το πρωί έως 8 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συζήτηση τέθηκε θέμα επιβολής μέτρων σε όλη το Δήμο Καστοριάς, σύμφωνα με τα όσα θα ισχύσουν στη Μεσοποταμία κάτι που βρήκε πλήρως αντίθετο τόσο το Δήμαρχο Καστοριάς όσο και άλλους συμμετέχοντες στη σύσκεψη.

Μάλιστα ο Γιάννης Κορεντσίδης φαίνεται να έθεσε και την παραίτησή του στη διάθεση των παρευρισκόμενων, εφόσον επιβληθούν μέτρα «καραντίνας» στο Δήμο Καστοριάς.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας