Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ptolemeos Plus > Ο Κοζανίτης σεφ Νίκος Κουλούσιας στο “Happy Day” για το μενού του Βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και το πρόβλημα που προέκυψε στην κουζίνα (Βίντεο)

Ο Κοζανίτης σεφ Νίκος Κουλούσιας στο “Happy Day” για το μενού του Βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και το πρόβλημα που προέκυψε στην κουζίνα (Βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έστρεψε πάνω του τα βλέμματα όλου του πλανήτη. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και με το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του παλατιού. Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή στην κουζίνα που προκάλεσε μεγάλη ταραχή στους 24 σεφ που επιμελούνταν τα φαγητά.

Ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας, είναι ένας από τους 24 που βρέθηκαν στη βασιλική κουζίνα και μίλησε στο Happy Day για τις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την προετοιμασία του γαμήλιου δείπνου. Όπως είπε, η ασφάλεια στο παλάτι ήταν διπλάσια από αυτή που είχε το αεροδρόμιο του Λονδίνου, κάθε τρόφιμο είχε τοποθετηθεί μέσα σε ειδικό σακουλάκι, ενώ κάθε μιάμιση ώρα γινόταν έλεγχος για ανίχνευση τυχόν επικίνδυνων ουσιών. Εκεί που δημιουργήθηκε, όμως, μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν ανέβασε θερμοκρασία το κεντρικό ψυγείο, βγήκε εκτός λειτουργίας και χάλασαν όλα τα τρόφιμα. Ήταν μια στιγμή που «δοκιμάστηκαν» οι πάντες μέσα στην κουζίνα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ….

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για Λογιστικό Γραφείο με έδρα την Πτολεμαΐδα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για Λογιστικό Γραφείο με έδρα την Πτολεμαΐδα. Απαραίτητα προσόντα: Προϋπηρεσία, γνώση προγραμμάτων μηχανογράφησης της Epsilon net, γνώση λογιστικών ...