Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ο γραμματέας Οργανωτικού Β. Ελλάδος της ΝΔ για τις δηλώσεις Π. Καρακασίδη: «Προσωπική άποψη- Δεν εκφράζουν επίσημη θέση του κόμματος»

Ο γραμματέας Οργανωτικού Β. Ελλάδος της ΝΔ για τις δηλώσεις Π. Καρακασίδη: «Προσωπική άποψη- Δεν εκφράζουν επίσημη θέση του κόμματος»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο γραμματέας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος της ΝΔ Κωνσταντίνος Φωτίου εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις επίμαχες δηλώσεις Π. Καρακασίδη για τη λειτουργία των καταστημάτων τοπικά, εν μέσω Lockdown:

 

«Οι δηλώσεις του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Κοζάνης κ. Καρακασίδη Παντελή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων από τους εμπόρους της περιοχής, αντικατοπτρίζουν την προσωπική του εκτίμηση και άποψη.

Σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας και της Γραμματείας Οργανωτικού του Κόμματος, που ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις και τις ανακοινώσεις των υπευθύνων κρατικών οργάνων, που έχουν και την ευθύνη λήψης και εκπόνησης αυτών των αναγκαίων μέτρων για τη μη διασπορά του ιού.

Κωνσταντίνος Φωτίου

Αν. Γραμματέας Οργανωτικού Οργανώσεων Βορείου Ελλάδας»

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Στην …αντεπίθεση η Περιφέρεια κατά Πάτση για τη μη συμμετοχή του στη σύσκεψη για την «κορωνο-λίστα» – «Δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία και ενημερώθηκε και με e-mail-Το ίδιο έχει συμβεί και σε προσκλήσεις του Περιφερειακού»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στην …αντεπίθεση βγαίνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας απαντώντας στις δηλώσεις του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση αναφορικά με την ...