Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Ο Γιάννης Αντωνιάδης για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα

Ο Γιάννης Αντωνιάδης για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ευχαριστώ από καρδιάς  όλους τους Φλωρινιώτες και τις Φλωρινιώτισες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους την ομιλία του αρχηγού μας  Κυριάκου Μητσοτάκη στην Φλώρινα. Η συγκινητική παρουσία όλων σας έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι την Κυριακή 26 Μάιου η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη δύναμη στις Ευρωεκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο αυριανός πρωθυπουργός . Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσω ότι εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών και για καθαρά τεχνικούς λόγους η ομιλία πραγματοποιήθηκε σε εσωτερικό χώρο αντί για την πλατεία Γεωργίου Μόδη όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η παρουσία του αρχηγού  στην πόλη μας μόλις τρεις μέρες πριν τις εκλογές, εκτός από τον συμβολισμό και την τιμή που περιποίει για τον τόπο μας ,   καταδεικνύει το προσωπικό ενδιαφέρον του  ιδίου για το νομό μας και την Μακεδονία .  Ένας νομός που για τέσσερα χρόνια παρέμεινε στην απομόνωση χωρίς να γίνει ούτε ένα ουσιαστικό έργο. Η στήριξη της νέας γενιάς , των συνταξιούχων , η σύνδεση του νομού με τους οδικούς άξονες, η ενίσχυση των αγροτών και του πρωτογενή τομέα, η στήριξη των επιχειρήσεων , η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου μας και η χορήγηση επιδόματος θέρμανσης που να καλύπτει τις ανάγκες του νομού μας , θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας .

Για αυτό θα πρέπει την Κυριακή 26 Μαΐου  καμία ψήφος να μην πάει χαμένη. Συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές , στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές και τον Γιώργο Κασαπίδη για Περιφερειάρχη. Όλοι μαζί για να ξαναδώσουμε στον τόπο μας πνοή και ανάπτυξη.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team