Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Ο Γ. Κιοσές για το τμήμα «Ξινό Νερό – Αμμοχώρι» του κάθετου οδικού άξονα Πτολεμαΐδας – Φλώρινας: «Επίσπευση των διαδικασιών για να ενταχθεί ως έργο γέφυρα με την αρχική χάραξη» (video)
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Γ. Κιοσές

Ο Γ. Κιοσές για το τμήμα «Ξινό Νερό – Αμμοχώρι» του κάθετου οδικού άξονα Πτολεμαΐδας – Φλώρινας: «Επίσπευση των διαδικασιών για να ενταχθεί ως έργο γέφυρα με την αρχική χάραξη» (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην οριστική και αμετάκλητη, όπως τη χαρακτήρισε, χάραξη του δρόμου  ¨Ξινό Νερό – Αμμοχώρι¨ του κάθετου οδικού άξονα Πτολεμαΐδας – Φλώρινας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Γιάννης Κιοσές, σε συνέχεια της σύσκεψης που έγινε λίγες ημέρες πριν στη Φλώρινα, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην προηγούμενη σύσκεψη, όπως τόνισε ο κ. Κιοσές, είχε προταθεί μια νέα όδευση, που θα είναι παράλληλη με την υπάρχουσα. Επειδή ήταν νέα, δεν υπήρχαν μελέτες, χρειάζεται πολλά έργα, εκτιμήθηκε ότι θα ήταν πιο χρονοβόρα και θα γινόταν καθυστερήσεις, αν και είχε το θετικό ότι ήταν μέσα σε κάμπο και όχι στον κύριο όγκο των αποθέσεων των ορυχείων.

«Μετά από αυτή τη σύσκεψη σχεδόν οριστικοποιήθηκε και  οδεύουμε στην περαιτέρω επίσπευση των διαδικασιών για την παλιά χάραξη, όπως ήταν, Ξινό Νερό – Νότιες αποθέσεις Ορυχείου Βεύης για να βγει στο κόμβο Αμμοχωρίου», δήλωσε ο κ. Κιοσσές, επαναλαμβάνοντας την επιδίωξη της περιφερειακής αρχής να ενταχθεί στο ΠΕΠ και να περάσει ως έργο «γέφυρα» για το επόμενο.

Στην παρούσα φάση προσπάθεια θα γίνει ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να περάσει η κατασκευή του δρόμου ώς έργο γέφυρα για την επόμενη περίοδο.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γεωργιάδης: 31 Μαΐου ανοίγουν τα γυμναστήρια για όλους – Τι είπε για το όριο ατόμων σε γάμους και δεξιώσεις

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είπε ότι 28 με 30 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για τη στήριξη ...